Szeretnél többet tudni?

Toefl nyelvvizsga

Toefl nyelvvizsga

Továbbtanuláshoz

A TOEFL a felsőoktatásban a legnagyobb presztízsű angol nyelvvizsga, melyet több mint 9 000 egyetem és főiskola elismert a világon. Azok, akik megszerezték a TOEFL® bizonyítványt, könnyen  mozognak az egész világon, a Föld bármely részén folytathatnak tanulmányokat, végezhetnek tudományos vizsgálatokat, szabadon tevékenykedhetnek angol nyelvterületen. A TOEFL angol nyelvvizsga a tökéletes választás számodra, ha:

  • magas nemzetközi presztízsű, világszerte elismert nyelvvizsgát szeretnél
  • elsősorban külföldi továbbtanulásban vagy munkavállalásban gondolkodsz
  • az "alap", "közép" szintű meghatározások helyett pontszámos értékelés szeretnél

A Toefl mindenekelőtt:

Az egyetemeken és angol nyelvű környezetben használatos, az angol nyelvhasználat képességeire koncentráló nemzetközi vizsga.

Vizsga, amely egy pontskálát felhasználva értékel (az iBt változat: 0-tól 120 pontig), így a vizsgán nem is lehet 'megbukni'. Az eredmény a vizsgázó képességeinek kimutatása egy pontos és objektív skálán. Úgynevezett egyetemi útlevél az egész világon – nézd meg, hol ismerik el a TOEFL vizsgát, és hol lehet vizsgázni, kattints a linkre. Könnyű bejutni a vizsgára – évente több mint 30 TOEFL vizsga kerül lebonyolításra, azaz havonta 3-4 alkalommal is lehet vizsga.

Rövid várakozási idő az eredményekre – az eredményeket a TOEFL a vizsga napjától számított kb. 14 munkanapon belül rendelkezésre bocsátja.

Legyen képesítésed a nyelvtudásról!

TOEFL angol nyelvvizsga

Szeretnél a legjobb külföldi egyetemeken továbbtanulni, ösztöndíjat elnyerni, esetleg munkát is vállalni? Gyere el hozzánk, ahol felmérjük a nyelvi ismereteid, és ha szükséges, az TOEFL kritériumait tökéletesen ismerő nyelvi mentorok fel is készítenek a vizsgára!